LCD, TELEVISIE, AANBIEDINGEN, TV, PLASMA, LED

Tips voor uw televisie

Lcd, Plasma, LED, 3D televisies schoonmaken

 De nieuwe televisie kunnen niet meer gewoon op de ouderwetse beeldbuis manier worden schoongemaakt, dit vanwege een dun laagje op het beeld. Bij een beeldbuis televisie kon men gewoon een keer met een natte doek of andere huishoud middeltjes de tv schoonmaken. Dit is echter bij de nieuwste tv's niet mogelijk vanwege dit dunne laagje, daarom is het zeer belangrijk dat u uw televisie alleen met een droge zacht of microvezel doek van stof bevrijd en bij vlekken zoals vinger afdrukken gebruikt maakt van een speciale LCD reiniger. Maakt u te vaak gebruik van water, een hardere doek of zelf een keer van een licht bijtend huishoud middel, is de kans groot dat u het dunne laagje op uw televisie beschadigd. Hierdoor kunnen er donker gekleurde krassen of vegen veroorzaakt worden waardoor het kijk plezier extreem zal dalen.

 Wanneer u het scherm schoonmaakt zet dan daarbij geen druk op de tv, ook wanneer u een hardnekkige vervuiling heeft aan het scherm is het aan te raden gewoon meerdere malen voorzichtig over het scherm te gaan.

 

Inbranden van beelden

 bij de eerste beeldschermen was er sprake van het inbranden van het beeld wanneer er een langere tijd hetzelfde beeld zichtbaar was op het scherm. Dit is bij de tv van tegenwoordig niet mogelijk, het kan wel zijn dat er bij sommige televisie na een lang stilstaand beeld te hebben gehad, tijdelijk een donkere waas zichtbaar is die dan na een tijdje verdwijnt.

Alle televisies van de grootste Nederlandse leveranciers op ��n website. Wij bieden u de mogelijkheid snel en eenvoudig de beste tv voor de laagste prijs te vinden. Gebruik onze makkelijke navigatie om de droom van een nieuwe televisie te verwezelijken.